Corsoclub Zoelen

sinds 1961De ontwerpen zijn bekend!

Vrijdagavond 10 maart 2023 was het dan eindelijk zover. De bekendmaking van de ontwerpen voor het corso in September 2023. Er was een gezellige opkomst en de voorzitter van Corsoclub Zoelen Gert de Jong beet het spits af. Tijdens zijn fijne welkomstwoord introduceerde hij als eerste het nieuwe bestuur. Om vervolgens vol trots onze nieuwe jeugdige ontwerpers hun ontwerp te laten zien. Kay van Alpen en Naomi Stap zullen dit jaar het ontwerp 'Sneeuwpret' in September door de straten van Tiel laten rijden. Het ontwerp bestaat uit speeltoestellen waarop en waarbij er veel verschillende winterse dieren/figuren te zien zijn. Deze jeugdige ontwerpers hebben er zin in. 

De grote wagen wordt wederom ontworpen door Luc van Hemert, Alfred de Jong en Jari van Winsen. Deze drie hebben dit jaar toch nog tijd weten vrij te maken om een prachtig ontwerp neer te zetten. In September 2023 zal de grote wagen van Zoelen met 'Manta Fuga' door de straten van Tiel floreren. De wagen zal bestaan uit 7 Manta Roggen die op een serene wijze zullen voortbewegen. 

De constructieploeg is ondertussen begonnen met de bouw van de wagens. De hal is geopend op Maandagavond en Zaterdagochtend. Ben je handig of ben je toe aan een nieuwe uitdaging rondom lassen, piepschuimen en het bouwen van een wagen kom dan gerust eens langs in de hal. 

Wij hebben in ieder geval zin in het nieuwe seizoen en zien jullie graag in de hal. 

  • presentatieavond
  • presentatie jeugdwagen 1
  • presentatie jeugdwagen
  • 2023 Jeugdwagen Sneeuwpret 1
  • 2023 Jeugdwagen Sneeuwpret
  • 2023 Grote Wagen Manta Fuga