Corsoclub Zoelen

sinds 1961

Zoelen bouwt Monstertruck en Jachttrofee in 2024

Vrijdag 1 maart was het dan zover. De presentatieavond van Stichting Corsoclub Zoelen. Naast de presentatieavond, was er dit jaar iets nieuws. Namelijk een vrijwilligersvergadering voorafgaande aan de bekendmaking van de ontwerpen. De avond vond plaats bij de Heeren van Soelen. De vergadering stond vooral in het teken van een korte terugblik doormiddel van videomateriaal en een vooruitblik naar dit Corsojaar. De jeugdontwerpers: Gitte van Verseveld, Naomi Stap en Rick Klomenhouwer mochten de aftrap doen omtrent hun wagen genaamd Monstertruck. Aan het vooraanzicht zie je een monster die overloopt in een truck, rijdend vanaf een helling. Een stoer en jong ontwerp. 
De grote wagen is dit jaar ontworpen door Jari van Winsen. Jachttrofee trotseert straks tijdens het Fruitcorso in Tiel. Groots en sterk in zijn soort, machtig, trots en recht vooruit. Winnaars!? Of toch verliezers? In een flits!… en een geweten wat je achtervolgt. Aan de voorzijde zie je een olifantenkop hangend aan een wandschild. 
Aan de achterzijde van de wagen wordt dit beeld uit elkaar getrokken waardoor er een opengebroken perspectief van het wandschild zichtbaar wordt. Dit beeld wordt kracht bijgezet door deze kleinere taferelen te voorzien van figuranten in de vorm van jagers, samen met een fotograaf. Samen vertellen zij het verhaal van de wagen Jachttoffee. Daarbij komt er bij de grote wagen een mooi staaltje techniek kijken, die het verhaal van deze wagen versterken. 



Doneer Nu

Scan of klik op de QR-code bepaal zelf het bedrag en doneer. Alle beetjes helpen. Ook zal Corsoclub Zoelen eind augustus, begin september weer langs komen met de collectebus. Vanaf dit jaar is het mogelijk om ook via de QR-code een donatie te doen. Jouw donatie maakt het mogelijk dat Corsoclub Zoelen met 2 fantastische wagens in Tiel zal schitteren tijdens het Fruitcorso 2024. 
#doneernu #waarwachtjenogop 



Activiteitenagenda

Feed
16-03-2024
-
16-03-2024
NL Doet
   Meer
07-04-2024
-
07-04-2024
Presentatiemiddag alle ontwerpen 2024 TKV (Bulkweg) Tiel
   Meer
13-04-2024
-
13-04-2024
Buurtjutteren
   Meer
06-07-2024
Tiel Toont
   Meer
13-07-2024
-
13-07-2024
Buurtjutteren
   Meer
Volgende >>